Mitt uterum i Stockholm

Jag har bott i Stockholm sedan förra året och redan har jag fått en alldeles egen lägenhet. Det är en bostadsrätt som jag ärvt av min gamla moster. Det bästa av allt är att det finns ett uterum! Smaka på det, uterum i Stockholm! Det är det nog inte så många som har. Riktigt lyxigt faktiskt! Här kan du kolla på uterum i Stockholm, uterumsexperten.se.

Min fina moster saknar jag så klart, det var en mycket speciell dam. Hon var så sjuk de senaste åren så jag känner en sorts lättnad över att slippa se henne lida. Lägenheten har stått tom länge och uterummet har tjänat som förråd under många år. Jag kunde aldrig ana att hon skulle testamentera sin bostad till mig. Fast jag är glad över att hon tänkte på mig. Det är jättesvårt att hitta ett boende i Stockholm om man inte har massor med pengar. Hon köpte sin bostadsrätt för väldigt länge sedan och betalade inte en bråkdel av vad den idag är värd.

Uterum är något jag alltid drömt om och nu får jag chansen att inreda det som jag vill. Jag älskar växter så det måste det finnas i mängder. Det är ett uterum som är varmt året om, vilket är en stor fördel. Tänk att få en egen liten minidjungel i Stockholm!