Lunch på veranda med inglasning i Varberg

InglasningJag såg en bra lösning på det så vanliga utrymmesproblemet, på en restaurang i Varberg när vi åkte runt där senast. Matstället hade fått så bra rykte, att det vuxit ur lokalerna och att bygga till eller om, fanns det helt enkelt inte möjlighet till. Dels påverkar det befintliga lokaliteter och skulle därmed inverka på verksamheten. En annan anledning var att det skulle dra ut på tiden, mer än vad de hade möjlighet att undvara.

Istället hade de valt att skaffa ett uterum med inglasning och med öppningsbara terrasstak. Detta kan användes som en extra matsal till den varmare delen av året. Beroende på väder och vind kunde man då dra undan taket och man hade alltid tillgång till den fantastiska havsutsikten i Varberg. Detta var nu den första säsongen de haft detta uterum med inglasning, men ägarna var verkligen så nöjda. Dock var de lite osäkra på om de skulle nyttja det längre in på hösten och vintern, men det blir ju en väderfråga.

Kanske är du också intresserad och vill veta mer om inglasning i Varberg, Öbergs glas. Det är något att tänka på nu när man längtar som allra mest till våren! Jag skulle också gärna ha ett uterum där hemma, en vacker dag kanske.